MINDEN AMI A FÉMVÉDELEMHEZ ELENGEDHETELEN

KORRÓZIÓ GÁTLÓ ALAPOZÓK

Gyorsan száradó, vizes bázisú korróziógátló alapozó, mely hosszan tartó védelmet nyújt a rozsda ellen. Alkalmas horganyzott acél, vas-és acél korrózióvédelmére, valamint alumínium, réz, cink, felületek bevonására.

Használható lemeztetôk, ereszcsatornák, csövek, szerkezeti acél felületek, öntöttvas felületek, fémkerítések, kapuk, korlátok, bútorok, elôkezelt fém burkolat panelek bevonására és gépalkatrészek átmeneti védelmére. Kitûnôen tapad korábban alkyd, klór-kaucsuk, akril vagy epoxi bevonatokkal kezelt felületekre.”

FORGALMAZOTT TERMÉKEK

Korrózió gátló alapozó
Korrózió gátló alapozó
Primer
Rapid cinkromátos alapozó
Rapid alapozó

ZOMÁNC ÉS FEDŐFESTÉKEK

Kül- és beltéri fa- és fémszerkezetek és falfelületek átvonó festésére alkalmazható. Beltéren puhafa felületekre alapozás nélkül is felfestheto. Kültéri fafelületek, keményfa felületek, fémfelületek és falak festésénél megfelelo alapozás szükséges. Javasolt ajtók, ablakok, kerítés, faházak, lambériák, csövek, esocsatornák festésére.

FORGALMAZOTT TERMÉKEK

Oldószeres

Trinát magasfény, Trinát selemyfényű, Trikolor matt, Standolit olajfesték

Supralux Durol,
Supralux astralin

Cell Kolor selyemfényű, Cell Kolor Brill Magasfényű eco, Magasfényű zománc,

Vízes bázisú

Buntlack

Cell Kolor

RADIÁTOR ZOMÁNC

A radiátorzománc elsősorban fűtőtestek, radiátorok, melegvíztárolók, kisnyomású gőz- és melegvízvezetékek korrózióvédelmi festésére alkalmazható. Minden olyan területen célszerű használható, ahol max. 90°C-os hőigénybevétel mellett tetszetős, magasfényű festékbevonatra van szükség. A termék használatának legfontosabb előnye, hogy 90°C-ig tartósan hőálló, bevonata magasfényű, rugalmas és nem sárguló. A termék kül- és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas, aeroszolos kiszerelésben is kapható, amely közvetlenül, könnyen és gyorsan felhasználható.

FORGALMAZOTT TERMÉKEK

termol
Kalorfix
radiátor zománc
radiátor zománc spray

KÖZVETLENÜL A ROZSDÁRA

Alkalmas rozsdás vagy még festetlen vas- és acélfelületekre való közvetlen felhordásra. Cink-foszfát tartalma stabilizálja a meglévő rozsdát és védőfilmet képez, amely megakadályozza az új rozsdásodást, ezért foltokban rozsdás fémek esetében elég magát a foltot izolálni.

FORGALMAZOTT TERMÉKEK

rapid zománc

Alvikorr